ALMGREN & SANKAMO vahvistaa joukkoaan

 

OTM, MBA Jari Sotka siirtynyt Almgren & Sankamon palvelukseen ja hänen liiketoimintansa on siirtynyt Almgren & Sankamolle. Jari Sotkan toimisto Helsingin Satamatalossa, Olympiaranta 3, 00140 Helsinki, on nyt Almgren & Sankamon Helsingin toimisto.  Sotka toimii Helsingissä ja Kotkassa sen mukaisesti, miten asiakkaiden toimeksiannot edellyttävät.

OTM, MBA Jari Sotkalla on yli 20 vuoden kokemus yritysten oikeudellisten asioiden hoitamisessa. Hän on hoitanut useita laajojakin yritysjärjestelyitä ja oikeudenkäyntejä sekä erikoistunut yhtiö- ja sopimusoikeuteen. Hän hoitaa neuvottelutehtävät ja asiakirjojen laatimiset myös englanniksi.

 

ALMGREN & SANKAMO

Almgren & Sankamo on kotkalainen lakiasiaintoimisto, jolla on 30 vuoden tuoma kokemus yrittäjien auttamisesta. Toimiston vahvuuksiin kuuluvat yritysten oikeudellisten asioiden hoitaminen kokonaisvaltaisesti yrityksen koko elinkaaren ajalla aina perustamisasiakirjojen laatimisesta omistajanvaihdoksiin. Toimimme useissa yrityksissä In house -juristina, jolloin asiakkaan oikeudelliset palvelut tuotetaan kiinteällä sopimushinnalla. Olemme myös mukana Suomen Yrittäjät ry:n asiantuntijaverkostossa.

Palveluihin kuuluu myös yksityishenkilöiden oikeudellisten ongelmien ratkaisu sekä vaativat oikeudenkäynnit. Almgren & Sankamon yhteydessä toimivalla Perintäkarhuilla on yli 30 vuoden kokemus tehokkaasta ja yksilöllisestä perintätoiminnasta.

 

ALMGREN & SANKAMO toimistojen yhteystiedot

Kotka Kirkkokatu 10 A, PL 188, 48101 Kotka                                                                                                                                 

Kouvola Käsityöläiskatu 4, 3krs, 45100 Kouvola 

Helsinki  Olympiaranta 3, 00140 Helsinki 

 

Lisätietoja antavat

Veikko Almgren, 0500 704 278, veikko.almgren@almgren-sankamo.fi

Jukka Sankamo, 0500 552 813,  jukka.sankamo@almgren-sankamo.fi              

Jari Sotka, 040 544 0610,  jari.sotka@almgren-sankamo.fi